Ons gastenboek

Wij horen graag over uw ervaring en stellen het zeer op prijs als u ons een bericht stuurt via ons gastenboek.

Vertel ons over uw ervaring.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
56 berichten.
Ellen Deken Ellen Deken schreef op 21/09/2015:
Op 13 september heb ik mijn verjaardag (65) gevierd op zorgboerderij Ons Verlangen in Zunderdorp. Saskia verzorgde de catering en die was geheel naar wens en prima. Van veel de 50 gasten heb ik complimenten gehoord over de heerlijke hapjes en de goede verzorging. De bowl was ook bijzonder. De bediening was top. Al met al een zeer geslaagde verjaardag. Heel veel dank en succes met het bedrijf.

Groet, Ellen D.
Mieke Klaver Mieke Klaver schreef op 06/09/2015:
Op 21 augustus vierde ik mijn 50e verjaardag. De catering en heerlijke hapjes verzorgd door Saskia waren een succes. Niet alleen de catering maar Saskia geeft ook tips voor een geslaagd verjaardagsfeest! Top!

Gr. Mieke
Nico Nico schreef op 23/08/2015:
Kerst 2014 het diner verzorgd door Saskia Dit was volgens kenners een culinair hoogtepunt, geweldig verzorgd! Vorige week een boerenbruiloft meegemaakt, echt goed tot in de puntjes verzorgd. De bediening, ga zo door!

Groeten familie Klok
Gea Verweij Gea Verweij schreef op 17/08/2015:
Wat een feest is het feest als Saskia er is. Ik heb de hele dag niets hoeven doen voor de bruiloft van onze dochter Marieke en Gijsbert. Ze heeft alles verzorgt tot in de late uurtjes met de meiden die erbij waren. Wat was het lekker. Om je vingers bij op te eten. Super, kwaliteit, topper ben je in je hapjes. De mensen komen nu nog vragen wanneer je weer komt. Dat zegt genoeg. Saskia en de meiden heeeeel hartelijk bedankt namens ons allemaal uit Benschop.

Gr Gea
Joke en Michèle Joke en Michèle schreef op 29/06/2015:
Beste Saskia,

Hartelijk dank voor alles wat je gedaan hebt voor ons bij de condoleance-middag en avond (16-05-2015) en na de plechtigheid (18-5) bij ons thuis. Het eten en drinken was heerlijk en de gehele "ontzorging" was hartverwarmend!

Veel liefs, Joke en Michèle
Mariken van Nimwegen Mariken van Nimwegen schreef op 29/06/2015:
Gisteren, 28 juni 2015, vierden wij na een jaar vol zorg om hem, de 30ste verjaardag van onze meervoudig gehandicapte zoon Coen. Met veel liefde hebben Saskia en haar team in het restaurant van instituut Breidablick een grandioos Italiaans buffet neergezet. Het feit dat alles op was zegt meer dan genoeg. Medebewoners, medewerkers, Coen en zijn familie hebben gesmuld van alle heerlijkheden. Mede dankzij de geweldige catering was het een super feest!!!!

Groet, Mariken
Maud Maartens Maud Maartens schreef op 28/06/2015:
Saskia en haar team hebben voor ons feest op 20 juni een geweldig buffet gemaakt voor ongeveer 100 mensen. Het eten was superlekker, voor ieder wat wils, ook voor de vegetariërs. Onze gasten hebben ervan genoten. Ook over het dessert (schuimtaart, triffle en ijs) was iedereen enthousiast. En de organisatie verliep ook nog eens heel soepel, alles op de afgesproken tijd gebracht en weer opgehaald. Echt een aanrader dus.

Groet van Jan Knook en Maud Maartens
Cees en Annie Mechielsen Cees en Annie Mechielsen schreef op 26/06/2015:
Saskia, we willen je hartelijk bedanken voor de uitstekende en professionele verzorging van ons 50-jarig huwelijksfeest op 21 juni jl. We krijgen nog steeds de complimenten van onze gasten over het prachtige en heerlijke buffet en de vriendelijke attente bediening.
Pim, Erica & Niels Rumping Pim, Erica & Niels Rumping schreef op 22/06/2015:
Afgelopen weekend waren wij te gast op het zomerfeest van de familie Knook en hebben mogen genieten van het heerlijke buffet. Prachtig, zorgvuldig verzorgd en voor ieder wat wils. Complimenten!
Annet en Lydia Annet en Lydia schreef op 21/06/2015:
Op 7 juni met mooi zonnig weer werd onze moeder 90 jaar. Met een catering geheel naar onze wensen werd het een bijzonder feest met 65 personen. De flexibiliteit van de bediening, de vriendelijkheid en de attentie van een boeket bloemen voor de jarige verdient een pluim.