Saskia’s Catering biedt voor elk gewenste gelegenheid catering aan.

o

Om u een indruk te geven van ons assortiment volgt hier een overzicht van onze mogelijkheden. Wanneer u zelf gerechten in gedachten heeft die niet in het assortiment genoemd worden, laat het ons weten. In overleg is heel veel mogelijk.

Buffet

o

Bij onze compleet verzorgde buffetten kunt u denken aan warme / koude, stampotten, Italiaanse buffetten. En wat dacht u van een borrel, tapas of dessert buffet.

Maaltijden

o

Van diverse amuses of een heerlijke gevulde maaltijdsoep tot een volledig diner.

Lunch

o

Een arrangement van eenvoudig tot zeer luxe belegde harde en zachte  broodjes, en/of sandwiches. Eventueel aangevuld met diverse soepen, fruitsalade, smoothies of verse sappen.

Dessert

o

Verschillende heerlijke desserts geserveerd in mooie robuuste schalen, of in kleine coupes. Denk aan een chocolade mouse, merengue, triffle, bavarois, koekjes of een eigen gebakken taart.

Barbecue

o

Vlees, vis en vegetarische hapjes met wok groentes, aangevuld met diverse salades, sausen en stokbrood.

Hapjes

o

Van eenvoudig tot luxe hapjes als ook een bittergarnituur, tapashapjes of volledige vis- en vleesschotels.

High Tea

o

Een High Tea verzorgd met diverse zoet en hartige taarten, scones, mini sandwiches en vers fruit. Geserveerd met thee, koffie en verse sappen. Of gewoon een lekker glaasje wijn.

Speciale Gasten

o

Gasten met dieetwensen zoals: gluten, lactose vrij, of een allergie, laat het ons weten dan passen wij de gerechten aan. Vegetarisch en veganistische gerechten is voor ons ook geen enkel probleem.

Drankjes

o

Wij bieden verschillende dranken aan, van thee, koffie tot frisdrank, als ook binnen- en buitenlands gedistilleerde dranken en een koud biertje van de tap.

Prijzen & Afspraken

Bent u nieuwsgierig, of heeft u al een duidelijke vraag?
Neemt u dan contact met ons op.

 

Aan de hand van uw wensen kunnen wij u een vrijblijvende prijsopgave doen.
Aan u te besluiten of dit is wat u voor ogen heeft.