Ons gastenboek

Wij horen graag over uw ervaring en stellen het zeer op prijs als u ons een bericht stuurt via ons gastenboek.

Vertel ons over uw ervaring.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
74 berichten.
Sabinah Sabinah schreef op 03/09/2022
Wat waren de koudeschotels mooi opgemaakt en ze waren nog heerlijk ook
bedankt voor de heerlijke hapjes echt een aanraden voor de volgende keer
groetjes Sabinah
Gerdy veenman Gerdy veenman schreef op 31/12/2021
Wat een prachtige en heerlijke hapjes!!!!
Dank je wel!!
Rosalien Fiedeldij Dop Rosalien Fiedeldij Dop schreef op 20/09/2021
Mijn moeder gaf graag tuinfeesten. Haar uitvaart noemde ze altijd haar laatste feest. En dat was het. Natuurlijk hadden we prachtig weer. Maar dankzij jullie werd het een prachtig samenzijn. Buiten hadden jullie tafeltjes met rozen gezet. Goede stoelen om op te zitten. Meer stoelen dan gasten zodat we overal aan konden schuiven. Het eten en de bediening was perfect. In haar leven deelde ze lief en leed met iedereen. Die dag was niet anders. We hebben gehuild en gelachen. De sfeer tijdens de high tea was perfect. Jullie zijn een aanrader. Bedankt voor alle lekkers en de service 👍🌹
Joke Baltus Joke Baltus schreef op 06/09/2021
Gisteren mijn 75ste gevierd met een tuinfeest. De catering wordt verzorgd door Saskia en haar team. De hapjes, het buffet, en het toetje waren geweldig. De gasten gingen voldaan en vol lof naar huis. Al met al een zeer geslaagde verjaardag. Bedankt voor het verzorgen van de catering.
Familie Bos Familie Bos schreef op 29/08/2021
Vandaag met het gezin een heerlijke lunch genuttigd ter ere van het 58-jarig huwelijksfeest van onze ouders.
Een soepje, keurig verzorgde schaal met wraps, vleeswaren, vis, kaasjes, gevulde eitjes, diverse broodjes en meer en een verrukkelijk dessert. Alles was even lekker, Saskia en collega's bedankt!
Johan en Elly Zeilstra Johan en Elly Zeilstra schreef op 11/04/2021
De High Tea was in een woord geweldig! Topkwaliteit, heerlijk en heel goed verzorgd.
Zowel onze vrienden als wij zelf vinden het voor herhaling vatbaar dus groetjes en tot ziens
Hilde en Leen Koole Hilde en Leen Koole schreef op 05/04/2021
Vandaag 5 april 2021 de paasbrunch verzorgd door Sakia catering.
Wat weer een feest om de soep op te warmen, die heerlijk smaakt. Kleinkinderen die zich gaan verheugen op Saskia's lekkere stokbroodjes met kruidenboter. Smikkelen van de gevulde eieren. De volwassenen doen zich te goed aan de wraps. Kippenragout, de Verse Kaasjes en Paté. Kortom 't was weer feest op tafel.

Dank jullie voor het paasgevoel in de tijd.
Iedereen getest en geënt dus coronaproof

Tot een volgende keer maar weer.
Groetjes familie Koole W.Koogstraat
Jan en Cobi Schotanus Jan en Cobi Schotanus schreef op 31/03/2021
Wat een verrassing, een lunch voor mijn verjaardag. En wat voor een lunch. Er zit van alles bij en is met zorg gemaakt en ook nog eens vreselijk lekker. Bedankt Saskia en medewerkers. We hebben zalig gegeten!
Danielle Danielle schreef op 03/01/2021
Lieve Saskia en collega's, wederom hebben jullie fantastisch werk geleverd! Op 2e kerstdag hebben wij genoten van jullie kookkunsten, wij hadden een heerlijk kerstdiner! Alles was tot in de puntjes verzorgd en alles smaakte voortreffelijk. Jullie hebben keihard gewerkt en meer dan goed gezorgd....waarvoor dank!!!
Daniëlle Daniëlle schreef op 27/12/2020
Gisteren, 2e kerstdag, heeft Saskia's catering ons verrast met een fantastisch kerstbuffet. De mosterdsoep vond gretig aftrek en was echt voortreffelijk, zo ook de gamba's en ossehaas. Aan alles was te zien (en te proeven) dat Saskia en haar collega's meer dan hun best hadden gedaan. Al diep in de nacht was Saskia, samen met haar team, gestart met koken, bakken en braden..chapeau!! Lieve Sas,het was wederom fantastisch!! Volgend jaar weer..