Ons gastenboek

Wij horen graag over uw ervaring en stellen het zeer op prijs als u ons een bericht stuurt via ons gastenboek.

Vertel ons over uw ervaring.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
56 berichten.
Theo Man Theo Man schreef op 30/09/2014:
Saskia,

Het overtrof alle verwachtingen de schotels van vis, vlees, saté, carpaccio en heerlijke frisse salade. Klap op de vuurpijl was het toetje applaus. Het was zoveel dat we de overgebleven salades de volgende dag naar het NKT (theaterschool in Purmerend) gebracht hebben en die smulden ervan. Het geheel compleet verzorgt bordjes mes/vork enz. Het zal beslist navolging hebben gezien de reacties van de gasten.

Saskia het was top.
Karin Schilder Karin Schilder schreef op 30/09/2014:
Hoi Saskia,

Nou het was weer perfect verzorgd, deze keer een high tea met 20 dames. Iedereen zat lekker te eten, de complimenten vlogen me om de oren. Alles zelf gemaakt en dat proef je. Het was inderdaad zoals je zei "compleet verzorgd", de bordjes, thee bekers en alles op mooie etagères, de wijn gekoeld, alles voor elkaar!
Monique Oerlemans Monique Oerlemans schreef op 21/09/2014:
Hallo Saskia,

Hiermee wil ik je bedanken voor je hulp met de voorbereidingen voor het Abraham feest van Ron. Je adviezen waren super. Net als de heerlijke hapjes. En super fijn om een biertap, glazen, en andere spullen via jou te kunnen regelen. Top geregeld, super service. Volgende keer weer?
Angela Koning Angela Koning schreef op 26/08/2014:
Hallo Sas zoals beloofd schrijf ik ook.
Jij en je collega`s hebben ons een topavond gegeven. Alles was perfect, zeer veel complimenten gehad over de hapjes en de bediening. Als we weer een feest hebben dan bellen we je zeer zeker. Bedankt het was echt TOP.
Han en Carla Han en Carla schreef op 23/06/2014:
Zoals beloofd de website bekeken, ziet er gelikt uit.
We kijken uit naar zondag.
Marja en Robbert Marja en Robbert schreef op 10/06/2014:
Saskia en Collega's, Bedankt voor de geweldige dag/avond. Het eten was top, het feest was top. We hebben allemaal genoten. Dank je wel.
Gemeente Purmerend Gemeente Purmerend schreef op 07/06/2014:
Dank je wel Saskia en collega voor de heerlijke BBQ! De heren en dames vonden het allemaal erg lekker! Alles was lekker en goed verzorgd! Volgend jaar staat er weer een BBQ op de planning en dan weten wij je te vinden hoor!
Terschelling Terschelling schreef op 02/06/2014:
In het appartement aangekomen meteen even gekeken en inderdaad leuke reactie. Ziet er allemaal goed uit Gr. Fam. Veen bij (Kaap Hoorn)
René en Ageeth Bakker René en Ageeth Bakker schreef op 29/05/2014:
Lieve Sas en je topteam, nogmaals heel erg bedankt voor de prima verzorging van René zijn 50e verjaardag. Iedereen was laaiend enthousiast over de BBQ, de salades en de overheerlijke toetjes. Zeker voor herhaling vatbaar. Heel erg bedankt. Bestel een catering bij Sas en je feest is zorgeloos compleet.
Stella Verhaar en Witte Lous Stella Verhaar en Witte Lous schreef op 13/05/2014:
Onze bijzondere dank gaat uit naar Saskia's Catering. Wij vierden een gezamenlijke verjaardag en wilden niet al te veel werk aan het eten. Saskia woont niet ver bij ons vandaan, dus de stap was niet moeilijk. Zij kwam, zag en overwon... In overleg werd het een Italiaanse maaltijd met koude en warme gerechten. Wij gaan van de zomer naar Toscane en op deze manier hadden wij een ongelooflijk lekker voorproefje. Alle gasten roemden het eten en de schuimtaart was de klap op de vuurpijl. Zeer professioneel, de hoeveelheid niet kinderachtig en alles zag er prachtig uit. Voor herhaling vatbaar. Nogmaals dank.