Ons gastenboek

Wij horen graag over uw ervaring en stellen het zeer op prijs als u ons een bericht stuurt via ons gastenboek.

Vertel ons over uw ervaring.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
72 berichten.
Joke en Michèle Joke en Michèle heeft geschreven op 29/06/2015
Beste Saskia,

Hartelijk dank voor alles wat je gedaan hebt voor ons bij de condoleance-middag en avond (16-05-2015) en na de plechtigheid (18-5) bij ons thuis. Het eten en drinken was heerlijk en de gehele "ontzorging" was hartverwarmend!

Veel liefs, Joke en Michèle
Mariken van Nimwegen Mariken van Nimwegen heeft geschreven op 29/06/2015
Gisteren, 28 juni 2015, vierden wij na een jaar vol zorg om hem, de 30ste verjaardag van onze meervoudig gehandicapte zoon Coen. Met veel liefde hebben Saskia en haar team in het restaurant van instituut Breidablick een grandioos Italiaans buffet neergezet. Het feit dat alles op was zegt meer dan genoeg. Medebewoners, medewerkers, Coen en zijn familie hebben gesmuld van alle heerlijkheden. Mede dankzij de geweldige catering was het een super feest!!!!

Groet, Mariken
Maud Maartens Maud Maartens heeft geschreven op 28/06/2015
Saskia en haar team hebben voor ons feest op 20 juni een geweldig buffet gemaakt voor ongeveer 100 mensen. Het eten was superlekker, voor ieder wat wils, ook voor de vegetariërs. Onze gasten hebben ervan genoten. Ook over het dessert (schuimtaart, triffle en ijs) was iedereen enthousiast. En de organisatie verliep ook nog eens heel soepel, alles op de afgesproken tijd gebracht en weer opgehaald. Echt een aanrader dus.

Groet van Jan Knook en Maud Maartens
Cees en Annie Mechielsen Cees en Annie Mechielsen heeft geschreven op 26/06/2015
Saskia, we willen je hartelijk bedanken voor de uitstekende en professionele verzorging van ons 50-jarig huwelijksfeest op 21 juni jl. We krijgen nog steeds de complimenten van onze gasten over het prachtige en heerlijke buffet en de vriendelijke attente bediening.
Pim, Erica & Niels Rumping Pim, Erica & Niels Rumping heeft geschreven op 22/06/2015
Afgelopen weekend waren wij te gast op het zomerfeest van de familie Knook en hebben mogen genieten van het heerlijke buffet. Prachtig, zorgvuldig verzorgd en voor ieder wat wils. Complimenten!
Annet en Lydia Annet en Lydia heeft geschreven op 21/06/2015
Op 7 juni met mooi zonnig weer werd onze moeder 90 jaar. Met een catering geheel naar onze wensen werd het een bijzonder feest met 65 personen. De flexibiliteit van de bediening, de vriendelijkheid en de attentie van een boeket bloemen voor de jarige verdient een pluim.
Hajo Schaap Hajo Schaap heeft geschreven op 10/06/2015
In april 2015 werd mij een Koninklijke onderscheiding uitgereikt. De feestelijke ontvangst, daarna, in de Doopsgezinde Vermaning te Edam, werd op voortreffelijke wijze door Saskia Catering verzorgd. Saskia zelf maar zeker ook Diana Moenis verdienen een groot compliment

Met hartelijke groet, Hajo Schaap
Ruben en Michelle Ruben en Michelle heeft geschreven op 31/05/2015
Beste Saskia en team,

Dank voor de betrokken verzorging van ons bruiloftsfeest en receptie.
Mede door jullie inzet hebben wij een onvergetelijke dag gehad!

Top!

Ruben en Michelle
Stella Verhaar en Witte Lous Stella Verhaar en Witte Lous heeft geschreven op 12/05/2015
Lieve catering Saskia,

Wederom een topprestatie van jou en je crew. Een feestje met dertig man/vrouw is zorgeloos als je jouw diensten inschakelt! Het was allemaal heerlijk, van de quiches tot de ravioli en je champignondip. Over de geweldige schuimtaart hebben we het maar niet, die is vorig jaar al geroemd. Onze gasten vragen naar je service en hoe ver die gaat? In afstand dan... Dat wil wel wat zeggen. Dank je wel voor alles.

Excuses voor het misverstand met het ophalen van je spullen!

Stella Verhaar en Witte Lous
Hannie Eijk Hannie Eijk heeft geschreven op 03/05/2015
Lieve Saskia, wat een fantastisch eten, je gamba's zijn voortreffelijk, de pasta's overheerlijk en voor het toetje zijn geen woorden, we hebben genoten met zijn allen! We zullen in de toekomst vast nog wel een keer gebruik maken van je geweldige kookkunst!