Ons gastenboek

Wij horen graag over uw ervaring en stellen het zeer op prijs als u ons een bericht stuurt via ons gastenboek.

Vertel ons over uw ervaring.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
72 berichten.
Simone Simone heeft geschreven op 19/12/2018
Wederom hapjes laten bezorgen voor onze kerstborrel voor de thuiszorgteams van Evean. Elke keer weer worden ze enorm smaakvol gewaardeerd. Dank je wel Saskia. Fijne feestdagen en een gezond 2019!

Simone
Suzanne Suzanne heeft geschreven op 03/12/2018
Afgelopen zomer een tuinfeest gehouden voor mijn 50ste verjaardag. Saskia's catering hiervoor ingeschakeld. Dankzij Saskia en haar fantastische team heb ik me geen moment zorgen hoeven te maken. Kwaliteit van A tot Z!!!
Frens Mazenier Frens Mazenier heeft geschreven op 02/01/2018
Afgelopen kerst en tijdens de jaarwisseling de catering door Saskia laten verzorgen voor 40 Personen. Na een kort gesprekje over de bedoelingen van het eten heeft Saskia en haar team een geweldige service verleend.

Niet alleen de kwaliteit van de geleverde producten en de mooi opgemaakte salades/hapjes waren voortreffelijk, ook de hoeveelheid was ruimschoots voldoende. Iedereen heeft genoten en ik heb alleen maar goede berichten gehoord over het geleverde eten.
Brenda Kooij en René van Stokken Brenda Kooij en René van Stokken heeft geschreven op 03/10/2017
Zaterdag 23 september jl. de 80ste verjaardag gevierd van Tiny, mijn schoonmoeder en moeder van René. Wat vielen de hapjes in de smaak bij iedereen. Zo lekker als ze het vonden. Vooral de mosterdsoep, zo lekker hadden ze het nog nooit gegeten!

Sas, het was geweldig, tevreden en met dikke buiken gingen iedereen weer naar huis. En een dikke 10 voor jou van Tiny!

René en Brenda
Martha Dirkmaat-Planting Martha Dirkmaat-Planting heeft geschreven op 31/08/2016
Wat doe je als je geen keukenprinses bent en toch je gasten, bijvoorbeeld op je verjaardag, met een lekkere lunch en tongstrelend diner wilt verwennen? J e belt Saskia's Catering. Zo'n eerste keer ga je bij Saskia langs om je wensen te bespreken. Dat is de volgende keer overbodig. Saskia, inmiddels heb je diverse malen met je vers gemaakte, heerlijke gerechten bij ons thuis de feestvreugde weten te vergroten. En wie bij die maaltijden aanzat, weet je daarna te vinden als er iets te vieren valt. Zelf heb ik deze week eenmaal in mijn eigen woning en tweemaal op een ander adres genoten van je verrukkelijke salades, hartige taarten en onovertroffen desserts. Driemaal in een week, dat zegt veel. Saskia's catering is in 2016 een begrip, en niet alleen meer in de regio Waterland!

Martha Dirkmaat-Planting
Monica Kastelein Monica Kastelein heeft geschreven op 20/12/2015
Eind oktober hadden wij een bijeenkomst met klanten en onze bestuursvoorzitter Gerrit Zalm. Voorafgaand kregen de klanten een lunch aangeboden, verzorgd door Saskia's Catering. Saskia heeft geholpen de ruimte in te richten zodat deze optimaal benut kon worden. De lunch werd prachtig neergezet zodat alles goed tot zijn recht kwam. Er was genoeg, tot grote tevredenheid van de collega's die ook nog wat konden nuttigen. Alles is vers en zalig, gewoon TOP

Dank je, Monica
Ellen Deken Ellen Deken heeft geschreven op 21/09/2015
Op 13 september heb ik mijn verjaardag (65) gevierd op zorgboerderij Ons Verlangen in Zunderdorp. Saskia verzorgde de catering en die was geheel naar wens en prima. Van veel de 50 gasten heb ik complimenten gehoord over de heerlijke hapjes en de goede verzorging. De bowl was ook bijzonder. De bediening was top. Al met al een zeer geslaagde verjaardag. Heel veel dank en succes met het bedrijf.

Groet, Ellen D.
Mieke Klaver Mieke Klaver heeft geschreven op 06/09/2015
Op 21 augustus vierde ik mijn 50e verjaardag. De catering en heerlijke hapjes verzorgd door Saskia waren een succes. Niet alleen de catering maar Saskia geeft ook tips voor een geslaagd verjaardagsfeest! Top!

Gr. Mieke
Nico Nico heeft geschreven op 23/08/2015
Kerst 2014 het diner verzorgd door Saskia Dit was volgens kenners een culinair hoogtepunt, geweldig verzorgd! Vorige week een boerenbruiloft meegemaakt, echt goed tot in de puntjes verzorgd. De bediening, ga zo door!

Groeten familie Klok
Gea Verweij Gea Verweij heeft geschreven op 17/08/2015
Wat een feest is het feest als Saskia er is. Ik heb de hele dag niets hoeven doen voor de bruiloft van onze dochter Marieke en Gijsbert. Ze heeft alles verzorgt tot in de late uurtjes met de meiden die erbij waren. Wat was het lekker. Om je vingers bij op te eten. Super, kwaliteit, topper ben je in je hapjes. De mensen komen nu nog vragen wanneer je weer komt. Dat zegt genoeg. Saskia en de meiden heeeeel hartelijk bedankt namens ons allemaal uit Benschop.

Gr Gea