Ons gastenboek

Wij horen graag over uw ervaring en stellen het zeer op prijs als u ons een bericht stuurt via ons gastenboek.

Vertel ons over uw ervaring.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
69 berichten.
Hans Verhoeven Hans Verhoeven heeft geschreven op 18/12/2014
Ontzorgen en verzorgen op hoog niveau! Mijn ervaring met Saskia's Catering is bijzonder goed. Meerdere bijeenkomsten met klanten zijn voorzien van prima maaltijden tot in puntjes geregeld. Aanbevelenswaardig!
Esther Ophoff-Blom Esther Ophoff-Blom heeft geschreven op 28/11/2014
Gisteren 6 vrienden thuis te eten en geen tijd om zelf te koken.... Saskia's Catering gebeld en op het moment dat ik net thuiskwam, stond ze al voor de deur met een heerlijk, mooi gepresenteerd en goedverzorgd 3 gangen diner! Wat een zaligheid en zo relaxed. Dank voor alles.
ABN AMRO Bank ABN AMRO Bank heeft geschreven op 28/10/2014
De laatste maanden een aantal verschillende lunches geregeld via Saskia's catering met broodjes, soep, fruit, en/of stukjes wraps. Voor klantenbijeenkomsten of bijeenkomsten op kantoor. Zonder uitzondering alles vers en heerlijk! Ziet er ook nog eens zeer verzorgd uit, dus absoluut voor herhaling vatbaar!
Theo Man Theo Man heeft geschreven op 30/09/2014
Saskia,

Het overtrof alle verwachtingen de schotels van vis, vlees, saté, carpaccio en heerlijke frisse salade. Klap op de vuurpijl was het toetje applaus. Het was zoveel dat we de overgebleven salades de volgende dag naar het NKT (theaterschool in Purmerend) gebracht hebben en die smulden ervan. Het geheel compleet verzorgt bordjes mes/vork enz. Het zal beslist navolging hebben gezien de reacties van de gasten.

Saskia het was top.
Karin Schilder Karin Schilder heeft geschreven op 30/09/2014
Hoi Saskia,

Nou het was weer perfect verzorgd, deze keer een high tea met 20 dames. Iedereen zat lekker te eten, de complimenten vlogen me om de oren. Alles zelf gemaakt en dat proef je. Het was inderdaad zoals je zei "compleet verzorgd", de bordjes, thee bekers en alles op mooie etagères, de wijn gekoeld, alles voor elkaar!
Monique Oerlemans Monique Oerlemans heeft geschreven op 21/09/2014
Hallo Saskia,

Hiermee wil ik je bedanken voor je hulp met de voorbereidingen voor het Abraham feest van Ron. Je adviezen waren super. Net als de heerlijke hapjes. En super fijn om een biertap, glazen, en andere spullen via jou te kunnen regelen. Top geregeld, super service. Volgende keer weer?
Angela Koning Angela Koning heeft geschreven op 26/08/2014
Hallo Sas zoals beloofd schrijf ik ook.
Jij en je collega`s hebben ons een topavond gegeven. Alles was perfect, zeer veel complimenten gehad over de hapjes en de bediening. Als we weer een feest hebben dan bellen we je zeer zeker. Bedankt het was echt TOP.
Han en Carla Han en Carla heeft geschreven op 23/06/2014
Zoals beloofd de website bekeken, ziet er gelikt uit.
We kijken uit naar zondag.
Marja en Robbert Marja en Robbert heeft geschreven op 10/06/2014
Saskia en Collega's, Bedankt voor de geweldige dag/avond. Het eten was top, het feest was top. We hebben allemaal genoten. Dank je wel.
Gemeente Purmerend Gemeente Purmerend heeft geschreven op 07/06/2014
Dank je wel Saskia en collega voor de heerlijke BBQ! De heren en dames vonden het allemaal erg lekker! Alles was lekker en goed verzorgd! Volgend jaar staat er weer een BBQ op de planning en dan weten wij je te vinden hoor!