Ons gastenboek

Wij horen graag over uw ervaring en stellen het zeer op prijs als u ons een bericht stuurt via ons gastenboek.

Vertel ons over uw ervaring.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
61 berichten.
Marja en Robbert Marja en Robbert heeft geschreven op 10/06/2014:
Saskia en Collega's, Bedankt voor de geweldige dag/avond. Het eten was top, het feest was top. We hebben allemaal genoten. Dank je wel.
Gemeente Purmerend Gemeente Purmerend heeft geschreven op 07/06/2014:
Dank je wel Saskia en collega voor de heerlijke BBQ! De heren en dames vonden het allemaal erg lekker! Alles was lekker en goed verzorgd! Volgend jaar staat er weer een BBQ op de planning en dan weten wij je te vinden hoor!
Terschelling Terschelling heeft geschreven op 02/06/2014:
In het appartement aangekomen meteen even gekeken en inderdaad leuke reactie. Ziet er allemaal goed uit Gr. Fam. Veen bij (Kaap Hoorn)
René en Ageeth Bakker René en Ageeth Bakker heeft geschreven op 29/05/2014:
Lieve Sas en je topteam, nogmaals heel erg bedankt voor de prima verzorging van René zijn 50e verjaardag. Iedereen was laaiend enthousiast over de BBQ, de salades en de overheerlijke toetjes. Zeker voor herhaling vatbaar. Heel erg bedankt. Bestel een catering bij Sas en je feest is zorgeloos compleet.
Stella Verhaar en Witte Lous Stella Verhaar en Witte Lous heeft geschreven op 13/05/2014:
Onze bijzondere dank gaat uit naar Saskia's Catering. Wij vierden een gezamenlijke verjaardag en wilden niet al te veel werk aan het eten. Saskia woont niet ver bij ons vandaan, dus de stap was niet moeilijk. Zij kwam, zag en overwon... In overleg werd het een Italiaanse maaltijd met koude en warme gerechten. Wij gaan van de zomer naar Toscane en op deze manier hadden wij een ongelooflijk lekker voorproefje. Alle gasten roemden het eten en de schuimtaart was de klap op de vuurpijl. Zeer professioneel, de hoeveelheid niet kinderachtig en alles zag er prachtig uit. Voor herhaling vatbaar. Nogmaals dank.
Ineke Kunst Ineke Kunst heeft geschreven op 06/04/2014:
Zomaar via Google op deze site gekomen. En de gok genomen om Saskia de catering te laten verzorgen voor mijn 50ste verjaardag. Het was echt super. Ik had gekozen voor Italiaans buffet voor 75 man. Alleen maar complimenten gekregen. "Wat een geweldig buffet" heb ik alleen maar gehoord. De toetjes waren verrukkelijk. Veel te veel. Saskia, je hebt enorm bijgedragen aan het slagen van mijn feest. Heel hartelijk dank nogmaals. Als we nog eens wat te vieren hebben weet ik je weer te vinden.

Groet Ineke Kunst, Hoorn
Ellen de Jong, Heddes Bouw & Ontwikkeling B.V., Hoorn Ellen de Jong, Heddes Bouw & Ontwikkeling B.V., Hoorn heeft geschreven op 27/01/2014:
Al sinds langere tijd worden door Saskia's Catering regelmatig broodjes verzorgd voor diverse gelegenheden bij ons op kantoor. Soms met soep, soms is het zelfs een simpele warme maaltijd. Maar 'simpel' is het bij Sas nooit! Verre van simpel zelfs. Goed koken voor grote gezelschappen is niet zomaar iets. Maar bij Saskia smaakt het altijd zeer goed. En ze weet je te verrassen met goede ideeën en heerlijke smaken.
De broodjes zijn gevarieerd en rijk belegd, de mosterdsoep is legendarisch te noemen (een aanrader dus!).

Op 17 januari heeft Sas voor het eerst een receptie, voor een medewerker die met pensioen ging, verzorgd. Ik vond het moeilijk om dit uit handen te geven, ondanks dat ik zeker wist dat het in goede handen was. Maar Saskia kwam, vertelde mij dat ik echt wel verder kon gaan met mijn eigen werk en regelde alles. En wat was het een succes. Nog steeds krijg ik lovende reacties.

Kortom, Saskia is een vakvrouw. Ze denkt mee en helpt je aan originele ideeën en oplossingen. Ze ontzorgt je en dat alles op een laagdrempelige manier. Eigenlijk kan alles, niets lijkt te gek. En, niet onbelangrijk, alles is altijd tot in de puntjes verzorgd.

Sas, bedankt!!
Annemarie Annemarie heeft geschreven op 27/01/2014:
Voor een langdurig werkoverleg hebben we luxe broodjes besteld bij Saskia. Snel geregeld, duidelijk, makkelijk maar vooral, wat een ontzettend lekkere broodjes. Zeer veel variatie in de broodjes zelf en in het beleg. Absoluut geen standaard beleg maar elk broodje extra belegd zoals kip met taugé, brie met walnoot, volop frisse groente erop e.d. Echt oog voor kwaliteit en smaak, heerlijk!
Henk en Marja Henk en Marja heeft geschreven op 13/01/2014:
Dag Saskia,

Wij bedanken jou en je team hartelijk voor het mede laten slagen van ons etentje. Alles was perfect geregeld, van het huren van tafels en stoelen t/m het warme en koude buffet. Ook al waren we thuis, we voelden ons bijna in een restaurant met de bediening van Anja. Geweldig!

Groeten, Henk en Marja
Fam. Ndagano-Vaarkamp Fam. Ndagano-Vaarkamp heeft geschreven op 16/12/2013:
Saskia heeft eind oktober onze bruiloft verzorgd, bestaande uit twee dagen: een Congolees verlovingsfeest en de dag erna de bruiloft. Tenten huren en inrichten, al het regelwerk er omheen, Saskia draait er haar hand niet voor om. Tijdens het verlovingsfeest wilden we graag Nederlands én Afrikaans eten en dit kon allemaal bij Saskia. Wij leverden het aan en Sas zorgde ervoor dat het werd verwarmd en mooi werd opgediend. We hebben ons nergens zorgen over hoeven maken, alles werd geregeld door Saskia en haar geweldige team. Iedereen heeft genoten. Nogmaals bedankt voor alles!