Ons gastenboek

Wij horen graag over uw ervaring en stellen het zeer op prijs als u ons een bericht stuurt via ons gastenboek.

Vertel ons over uw ervaring.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
72 berichten.
Jan & Josee Langereis Jan & Josee Langereis heeft geschreven op 16/01/2015
Hoi Saskia, het eten was heerlijk. Zoals we gewend zijn van je. We danken je er voor.
Jan Huiberts Jan Huiberts heeft geschreven op 25/12/2014
Hoi Sas, we hebben heerlijk gegeten, je schotels waren voortreffelijk, voor herhaling vatbaar

Groetjes Ria en Jan Huiberts
Puck van der Meer Puck van der Meer heeft geschreven op 21/12/2014
Mede door jouw culinaire hoogstandjes, is mijn verjaardag een onvergetelijke belevenis geworden. Applaus van mij en al mijn gasten.
Hans Verhoeven Hans Verhoeven heeft geschreven op 18/12/2014
Ontzorgen en verzorgen op hoog niveau! Mijn ervaring met Saskia's Catering is bijzonder goed. Meerdere bijeenkomsten met klanten zijn voorzien van prima maaltijden tot in puntjes geregeld. Aanbevelenswaardig!
Esther Ophoff-Blom Esther Ophoff-Blom heeft geschreven op 28/11/2014
Gisteren 6 vrienden thuis te eten en geen tijd om zelf te koken.... Saskia's Catering gebeld en op het moment dat ik net thuiskwam, stond ze al voor de deur met een heerlijk, mooi gepresenteerd en goedverzorgd 3 gangen diner! Wat een zaligheid en zo relaxed. Dank voor alles.
ABN AMRO Bank ABN AMRO Bank heeft geschreven op 28/10/2014
De laatste maanden een aantal verschillende lunches geregeld via Saskia's catering met broodjes, soep, fruit, en/of stukjes wraps. Voor klantenbijeenkomsten of bijeenkomsten op kantoor. Zonder uitzondering alles vers en heerlijk! Ziet er ook nog eens zeer verzorgd uit, dus absoluut voor herhaling vatbaar!
Theo Man Theo Man heeft geschreven op 30/09/2014
Saskia,

Het overtrof alle verwachtingen de schotels van vis, vlees, saté, carpaccio en heerlijke frisse salade. Klap op de vuurpijl was het toetje applaus. Het was zoveel dat we de overgebleven salades de volgende dag naar het NKT (theaterschool in Purmerend) gebracht hebben en die smulden ervan. Het geheel compleet verzorgt bordjes mes/vork enz. Het zal beslist navolging hebben gezien de reacties van de gasten.

Saskia het was top.
Karin Schilder Karin Schilder heeft geschreven op 30/09/2014
Hoi Saskia,

Nou het was weer perfect verzorgd, deze keer een high tea met 20 dames. Iedereen zat lekker te eten, de complimenten vlogen me om de oren. Alles zelf gemaakt en dat proef je. Het was inderdaad zoals je zei "compleet verzorgd", de bordjes, thee bekers en alles op mooie etagères, de wijn gekoeld, alles voor elkaar!
Monique Oerlemans Monique Oerlemans heeft geschreven op 21/09/2014
Hallo Saskia,

Hiermee wil ik je bedanken voor je hulp met de voorbereidingen voor het Abraham feest van Ron. Je adviezen waren super. Net als de heerlijke hapjes. En super fijn om een biertap, glazen, en andere spullen via jou te kunnen regelen. Top geregeld, super service. Volgende keer weer?
Angela Koning Angela Koning heeft geschreven op 26/08/2014
Hallo Sas zoals beloofd schrijf ik ook.
Jij en je collega`s hebben ons een topavond gegeven. Alles was perfect, zeer veel complimenten gehad over de hapjes en de bediening. Als we weer een feest hebben dan bellen we je zeer zeker. Bedankt het was echt TOP.