Ons gastenboek

Wij horen graag over uw ervaring en stellen het zeer op prijs als u ons een bericht stuurt via ons gastenboek.

Vertel ons over uw ervaring.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
74 berichten.
Stella Verhaar en Witte Lous Stella Verhaar en Witte Lous schreef op 12/05/2015
Lieve catering Saskia,

Wederom een topprestatie van jou en je crew. Een feestje met dertig man/vrouw is zorgeloos als je jouw diensten inschakelt! Het was allemaal heerlijk, van de quiches tot de ravioli en je champignondip. Over de geweldige schuimtaart hebben we het maar niet, die is vorig jaar al geroemd. Onze gasten vragen naar je service en hoe ver die gaat? In afstand dan... Dat wil wel wat zeggen. Dank je wel voor alles.

Excuses voor het misverstand met het ophalen van je spullen!

Stella Verhaar en Witte Lous
Hannie Eijk Hannie Eijk schreef op 03/05/2015
Lieve Saskia, wat een fantastisch eten, je gamba's zijn voortreffelijk, de pasta's overheerlijk en voor het toetje zijn geen woorden, we hebben genoten met zijn allen! We zullen in de toekomst vast nog wel een keer gebruik maken van je geweldige kookkunst!
Jan & Josee Langereis Jan & Josee Langereis schreef op 16/01/2015
Hoi Saskia, het eten was heerlijk. Zoals we gewend zijn van je. We danken je er voor.
Jan Huiberts Jan Huiberts schreef op 25/12/2014
Hoi Sas, we hebben heerlijk gegeten, je schotels waren voortreffelijk, voor herhaling vatbaar

Groetjes Ria en Jan Huiberts
Puck van der Meer Puck van der Meer schreef op 21/12/2014
Mede door jouw culinaire hoogstandjes, is mijn verjaardag een onvergetelijke belevenis geworden. Applaus van mij en al mijn gasten.
Hans Verhoeven Hans Verhoeven schreef op 18/12/2014
Ontzorgen en verzorgen op hoog niveau! Mijn ervaring met Saskia's Catering is bijzonder goed. Meerdere bijeenkomsten met klanten zijn voorzien van prima maaltijden tot in puntjes geregeld. Aanbevelenswaardig!
Esther Ophoff-Blom Esther Ophoff-Blom schreef op 28/11/2014
Gisteren 6 vrienden thuis te eten en geen tijd om zelf te koken.... Saskia's Catering gebeld en op het moment dat ik net thuiskwam, stond ze al voor de deur met een heerlijk, mooi gepresenteerd en goedverzorgd 3 gangen diner! Wat een zaligheid en zo relaxed. Dank voor alles.
ABN AMRO Bank ABN AMRO Bank schreef op 28/10/2014
De laatste maanden een aantal verschillende lunches geregeld via Saskia's catering met broodjes, soep, fruit, en/of stukjes wraps. Voor klantenbijeenkomsten of bijeenkomsten op kantoor. Zonder uitzondering alles vers en heerlijk! Ziet er ook nog eens zeer verzorgd uit, dus absoluut voor herhaling vatbaar!
Theo Man Theo Man schreef op 30/09/2014
Saskia,

Het overtrof alle verwachtingen de schotels van vis, vlees, saté, carpaccio en heerlijke frisse salade. Klap op de vuurpijl was het toetje applaus. Het was zoveel dat we de overgebleven salades de volgende dag naar het NKT (theaterschool in Purmerend) gebracht hebben en die smulden ervan. Het geheel compleet verzorgt bordjes mes/vork enz. Het zal beslist navolging hebben gezien de reacties van de gasten.

Saskia het was top.
Karin Schilder Karin Schilder schreef op 30/09/2014
Hoi Saskia,

Nou het was weer perfect verzorgd, deze keer een high tea met 20 dames. Iedereen zat lekker te eten, de complimenten vlogen me om de oren. Alles zelf gemaakt en dat proef je. Het was inderdaad zoals je zei "compleet verzorgd", de bordjes, thee bekers en alles op mooie etagères, de wijn gekoeld, alles voor elkaar!