Ons gastenboek

Wij horen graag over uw ervaring en stellen het zeer op prijs als u ons een bericht stuurt via ons gastenboek.

Vertel ons over uw ervaring.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
55 berichten.
Ellen de Jong, Heddes Bouw & Ontwikkeling B.V., Hoorn Ellen de Jong, Heddes Bouw & Ontwikkeling B.V., Hoorn schreef op 27/01/2014:
Al sinds langere tijd worden door Saskia's Catering regelmatig broodjes verzorgd voor diverse gelegenheden bij ons op kantoor. Soms met soep, soms is het zelfs een simpele warme maaltijd. Maar 'simpel' is het bij Sas nooit! Verre van simpel zelfs. Goed koken voor grote gezelschappen is niet zomaar iets. Maar bij Saskia smaakt het altijd zeer goed. En ze weet je te verrassen met goede ideeën en heerlijke smaken.
De broodjes zijn gevarieerd en rijk belegd, de mosterdsoep is legendarisch te noemen (een aanrader dus!).

Op 17 januari heeft Sas voor het eerst een receptie, voor een medewerker die met pensioen ging, verzorgd. Ik vond het moeilijk om dit uit handen te geven, ondanks dat ik zeker wist dat het in goede handen was. Maar Saskia kwam, vertelde mij dat ik echt wel verder kon gaan met mijn eigen werk en regelde alles. En wat was het een succes. Nog steeds krijg ik lovende reacties.

Kortom, Saskia is een vakvrouw. Ze denkt mee en helpt je aan originele ideeën en oplossingen. Ze ontzorgt je en dat alles op een laagdrempelige manier. Eigenlijk kan alles, niets lijkt te gek. En, niet onbelangrijk, alles is altijd tot in de puntjes verzorgd.

Sas, bedankt!!
Annemarie Annemarie schreef op 27/01/2014:
Voor een langdurig werkoverleg hebben we luxe broodjes besteld bij Saskia. Snel geregeld, duidelijk, makkelijk maar vooral, wat een ontzettend lekkere broodjes. Zeer veel variatie in de broodjes zelf en in het beleg. Absoluut geen standaard beleg maar elk broodje extra belegd zoals kip met taugé, brie met walnoot, volop frisse groente erop e.d. Echt oog voor kwaliteit en smaak, heerlijk!
Henk en Marja Henk en Marja schreef op 13/01/2014:
Dag Saskia,

Wij bedanken jou en je team hartelijk voor het mede laten slagen van ons etentje. Alles was perfect geregeld, van het huren van tafels en stoelen t/m het warme en koude buffet. Ook al waren we thuis, we voelden ons bijna in een restaurant met de bediening van Anja. Geweldig!

Groeten, Henk en Marja
Fam. Ndagano-Vaarkamp Fam. Ndagano-Vaarkamp schreef op 16/12/2013:
Saskia heeft eind oktober onze bruiloft verzorgd, bestaande uit twee dagen: een Congolees verlovingsfeest en de dag erna de bruiloft. Tenten huren en inrichten, al het regelwerk er omheen, Saskia draait er haar hand niet voor om. Tijdens het verlovingsfeest wilden we graag Nederlands én Afrikaans eten en dit kon allemaal bij Saskia. Wij leverden het aan en Sas zorgde ervoor dat het werd verwarmd en mooi werd opgediend. We hebben ons nergens zorgen over hoeven maken, alles werd geregeld door Saskia en haar geweldige team. Iedereen heeft genoten. Nogmaals bedankt voor alles!
Wim en Petra Wim en Petra schreef op 16/11/2013:
Samen 100 en dat moest gevierd worden!! Saskia heeft de catering SUPER verzorgd! Statafels, biertafels, de bar, in de eigen auto frituren, ad hoc oplossingen bedacht, laatste moment wijzigingen doorgevoerd… allemaal geen probleem. Saskia je wilt niet weten (of juist wel) hoeveel complimenten we van onze gasten richting de verzorging en het eten hebben gehad. Alle credit gaan nu jouw kant op. Dank je wel! Het was super!
Familie Konijn Familie Konijn schreef op 20/10/2013:
Dankzij Saskia en haar team heeft onze opa een prachtige dag gehad op zijn 80ste verjaardag! Een heerlijke maaltijd goede verzorging, en een prima zweer in een warme tent!

Hartelijk dank daarvoor!
Gonda Schutt Gonda Schutt schreef op 13/10/2013:
Onze familiedag in september jl. werd een succes mede dankzij Saskia en haar team. Dank je wel Saskia voor het meedenken, de uitstekende verzorging, de perfecte bediening, de smakelijke BBQ en het overheerlijke dessert! Wat ons betreft tot volgend jaar 🙂
Pim en Thea Ensing Pim en Thea Ensing schreef op 09/09/2013:
Saskia heeft de volledige catering, waar onder borrelhapjes, BBQ met een buffet verzorgd. Alles was door tot in de puntjes geregeld. Het was echt TOP!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS. Het feest werd gehouden i.v.m. ons 40-jarig huwelijksfeest.
Floor Schoorl Floor Schoorl schreef op 15/08/2013:
Lieve Saskia, Bedankt voor je geweldige bijdrage aan onze familiebijeenkomst na de begrafenis van onze moeder, In al je gerechten proefden wij de liefde voor je vak. En je weet heerlijk voedsel werkt troostend. Oud en jong heeft echt genoten van je warme buffet, je mosterdsoep is onvergetelijk.
UWV Werkbedrijf WEST FRIESLAND UWV Werkbedrijf WEST FRIESLAND schreef op 28/07/2013:
Dank jullie wel de High tea die jullie wederom verzorgd hebben was weer geweldig. Alles erop en eraan zelfs het eigen gebakken zoet. Het fruit met slagroom was een afsluiter.

Dank je Saskia en Team