Ons gastenboek

Wij horen graag over uw ervaring en stellen het zeer op prijs als u ons een bericht stuurt via ons gastenboek.

Vertel ons over uw ervaring.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
73 berichten.
Angela Koning Angela Koning heeft geschreven op 26/08/2014
Hallo Sas zoals beloofd schrijf ik ook.
Jij en je collega`s hebben ons een topavond gegeven. Alles was perfect, zeer veel complimenten gehad over de hapjes en de bediening. Als we weer een feest hebben dan bellen we je zeer zeker. Bedankt het was echt TOP.
Han en Carla Han en Carla heeft geschreven op 23/06/2014
Zoals beloofd de website bekeken, ziet er gelikt uit.
We kijken uit naar zondag.
Marja en Robbert Marja en Robbert heeft geschreven op 10/06/2014
Saskia en Collega's, Bedankt voor de geweldige dag/avond. Het eten was top, het feest was top. We hebben allemaal genoten. Dank je wel.
Gemeente Purmerend Gemeente Purmerend heeft geschreven op 07/06/2014
Dank je wel Saskia en collega voor de heerlijke BBQ! De heren en dames vonden het allemaal erg lekker! Alles was lekker en goed verzorgd! Volgend jaar staat er weer een BBQ op de planning en dan weten wij je te vinden hoor!
Terschelling Terschelling heeft geschreven op 02/06/2014
In het appartement aangekomen meteen even gekeken en inderdaad leuke reactie. Ziet er allemaal goed uit Gr. Fam. Veen bij (Kaap Hoorn)
René en Ageeth Bakker René en Ageeth Bakker heeft geschreven op 29/05/2014
Lieve Sas en je topteam, nogmaals heel erg bedankt voor de prima verzorging van René zijn 50e verjaardag. Iedereen was laaiend enthousiast over de BBQ, de salades en de overheerlijke toetjes. Zeker voor herhaling vatbaar. Heel erg bedankt. Bestel een catering bij Sas en je feest is zorgeloos compleet.
Stella Verhaar en Witte Lous Stella Verhaar en Witte Lous heeft geschreven op 13/05/2014
Onze bijzondere dank gaat uit naar Saskia's Catering. Wij vierden een gezamenlijke verjaardag en wilden niet al te veel werk aan het eten. Saskia woont niet ver bij ons vandaan, dus de stap was niet moeilijk. Zij kwam, zag en overwon... In overleg werd het een Italiaanse maaltijd met koude en warme gerechten. Wij gaan van de zomer naar Toscane en op deze manier hadden wij een ongelooflijk lekker voorproefje. Alle gasten roemden het eten en de schuimtaart was de klap op de vuurpijl. Zeer professioneel, de hoeveelheid niet kinderachtig en alles zag er prachtig uit. Voor herhaling vatbaar. Nogmaals dank.
Ineke Kunst Ineke Kunst heeft geschreven op 06/04/2014
Zomaar via Google op deze site gekomen. En de gok genomen om Saskia de catering te laten verzorgen voor mijn 50ste verjaardag. Het was echt super. Ik had gekozen voor Italiaans buffet voor 75 man. Alleen maar complimenten gekregen. "Wat een geweldig buffet" heb ik alleen maar gehoord. De toetjes waren verrukkelijk. Veel te veel. Saskia, je hebt enorm bijgedragen aan het slagen van mijn feest. Heel hartelijk dank nogmaals. Als we nog eens wat te vieren hebben weet ik je weer te vinden.

Groet Ineke Kunst, Hoorn
Ellen de Jong, Heddes Bouw & Ontwikkeling B.V., Hoorn Ellen de Jong, Heddes Bouw & Ontwikkeling B.V., Hoorn heeft geschreven op 27/01/2014
Al sinds langere tijd worden door Saskia's Catering regelmatig broodjes verzorgd voor diverse gelegenheden bij ons op kantoor. Soms met soep, soms is het zelfs een simpele warme maaltijd. Maar 'simpel' is het bij Sas nooit! Verre van simpel zelfs. Goed koken voor grote gezelschappen is niet zomaar iets. Maar bij Saskia smaakt het altijd zeer goed. En ze weet je te verrassen met goede ideeën en heerlijke smaken.
De broodjes zijn gevarieerd en rijk belegd, de mosterdsoep is legendarisch te noemen (een aanrader dus!).

Op 17 januari heeft Sas voor het eerst een receptie, voor een medewerker die met pensioen ging, verzorgd. Ik vond het moeilijk om dit uit handen te geven, ondanks dat ik zeker wist dat het in goede handen was. Maar Saskia kwam, vertelde mij dat ik echt wel verder kon gaan met mijn eigen werk en regelde alles. En wat was het een succes. Nog steeds krijg ik lovende reacties.

Kortom, Saskia is een vakvrouw. Ze denkt mee en helpt je aan originele ideeën en oplossingen. Ze ontzorgt je en dat alles op een laagdrempelige manier. Eigenlijk kan alles, niets lijkt te gek. En, niet onbelangrijk, alles is altijd tot in de puntjes verzorgd.

Sas, bedankt!!
Annemarie Annemarie heeft geschreven op 27/01/2014
Voor een langdurig werkoverleg hebben we luxe broodjes besteld bij Saskia. Snel geregeld, duidelijk, makkelijk maar vooral, wat een ontzettend lekkere broodjes. Zeer veel variatie in de broodjes zelf en in het beleg. Absoluut geen standaard beleg maar elk broodje extra belegd zoals kip met taugé, brie met walnoot, volop frisse groente erop e.d. Echt oog voor kwaliteit en smaak, heerlijk!