Ons gastenboek

Wij horen graag over uw ervaring en stellen het zeer op prijs als u ons een bericht stuurt via ons gastenboek.

Vertel ons over uw ervaring.

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
73 berichten.
Henk en Marja Henk en Marja heeft geschreven op 13/01/2014
Dag Saskia,

Wij bedanken jou en je team hartelijk voor het mede laten slagen van ons etentje. Alles was perfect geregeld, van het huren van tafels en stoelen t/m het warme en koude buffet. Ook al waren we thuis, we voelden ons bijna in een restaurant met de bediening van Anja. Geweldig!

Groeten, Henk en Marja
Fam. Ndagano-Vaarkamp Fam. Ndagano-Vaarkamp heeft geschreven op 16/12/2013
Saskia heeft eind oktober onze bruiloft verzorgd, bestaande uit twee dagen: een Congolees verlovingsfeest en de dag erna de bruiloft. Tenten huren en inrichten, al het regelwerk er omheen, Saskia draait er haar hand niet voor om. Tijdens het verlovingsfeest wilden we graag Nederlands én Afrikaans eten en dit kon allemaal bij Saskia. Wij leverden het aan en Sas zorgde ervoor dat het werd verwarmd en mooi werd opgediend. We hebben ons nergens zorgen over hoeven maken, alles werd geregeld door Saskia en haar geweldige team. Iedereen heeft genoten. Nogmaals bedankt voor alles!
Wim en Petra Wim en Petra heeft geschreven op 16/11/2013
Samen 100 en dat moest gevierd worden!! Saskia heeft de catering SUPER verzorgd! Statafels, biertafels, de bar, in de eigen auto frituren, ad hoc oplossingen bedacht, laatste moment wijzigingen doorgevoerd… allemaal geen probleem. Saskia je wilt niet weten (of juist wel) hoeveel complimenten we van onze gasten richting de verzorging en het eten hebben gehad. Alle credit gaan nu jouw kant op. Dank je wel! Het was super!
Familie Konijn Familie Konijn heeft geschreven op 20/10/2013
Dankzij Saskia en haar team heeft onze opa een prachtige dag gehad op zijn 80ste verjaardag! Een heerlijke maaltijd goede verzorging, en een prima zweer in een warme tent!

Hartelijk dank daarvoor!
Gonda Schutt Gonda Schutt heeft geschreven op 13/10/2013
Onze familiedag in september jl. werd een succes mede dankzij Saskia en haar team. Dank je wel Saskia voor het meedenken, de uitstekende verzorging, de perfecte bediening, de smakelijke BBQ en het overheerlijke dessert! Wat ons betreft tot volgend jaar 🙂
Pim en Thea Ensing Pim en Thea Ensing heeft geschreven op 09/09/2013
Saskia heeft de volledige catering, waar onder borrelhapjes, BBQ met een buffet verzorgd. Alles was door tot in de puntjes geregeld. Het was echt TOP!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS. Het feest werd gehouden i.v.m. ons 40-jarig huwelijksfeest.
Floor Schoorl Floor Schoorl heeft geschreven op 15/08/2013
Lieve Saskia, Bedankt voor je geweldige bijdrage aan onze familiebijeenkomst na de begrafenis van onze moeder, In al je gerechten proefden wij de liefde voor je vak. En je weet heerlijk voedsel werkt troostend. Oud en jong heeft echt genoten van je warme buffet, je mosterdsoep is onvergetelijk.
UWV Werkbedrijf WEST FRIESLAND UWV Werkbedrijf WEST FRIESLAND heeft geschreven op 28/07/2013
Dank jullie wel de High tea die jullie wederom verzorgd hebben was weer geweldig. Alles erop en eraan zelfs het eigen gebakken zoet. Het fruit met slagroom was een afsluiter.

Dank je Saskia en Team
Sonja Malagoli Sonja Malagoli heeft geschreven op 24/07/2013
Hey Sas, het ziet er prachtig uit! Heel veel succes en ik zie je morgen en mag dan van je heerlijke zelfgemaakte taart
proeven!

Groetjes Sonja
Fam Heiner Fam Heiner heeft geschreven op 23/07/2013
Saskia heeft ons eerst uitstekend geadviseerd in keuze van soort buffet, benodigde hoeveelheid, tijdpad. Wij kende Saskia al van een eerder heerlijk buffet en onze keuze was dus niet zo moeilijk. Op zondag 21 juli 2013 vond het culinaire hoogstandje plaats. Vers, Fris en Verrukkelijk en ook prachtig opgemaakt!

Al onze gasten hebben enorm genoten en iedereen complimenteerde ons met dit buffet. Wij konden slechts doorverwijzen naar Saskia. Saskia, geweldig het maakte ons gezellige feest helemaal compleet en voor de volgende keer... weten we je zeker weer te vinden!!